Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yerının belirgin olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda yaşama zayiatının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Bu nedenle henüz yüksek bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında koruma görevlisi sağlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bu doğrultuda büyüklük de görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Montaj ve Bakım: Yangın baplarının doğru şekilde monte edilmesi ve manzum olarak bakımının mimarilması önemlidir.

Bunun midein bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum tasarruf alanından yarar kazanmak amacı ile meydana getirilen, en aşkın 100 eş kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta koca nüshasına bağlamlı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, ehliyetli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona iye olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Muvaffakiyetlı bir tahliye tasavvurı, hareket, sel ve yangın kabil afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı zamanında ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın bapsı ne bakım yapılmalıdır? Yangın bapları rabıtalı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın medarımaişetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak bâtınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının sadık bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dayanıklı bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının yoklama edilmesini kucakerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve ustalıkaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgelik verecektir.

Yangına Dayanıklılık: Yangın kapıları, mukannen bir Yangın Kapısı Fiyatları süre süresince yangına dayanıklıdır. Bu müddet, bapnın gestaltldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine bağlı olarak değmedarımaişetebilir.

Report this wiki page